Есенна ваканция – 3 дневен лагер с 2 нощувки в хижа Пещерняка, Луковит.

Есенна ваканция – 3 дневен лагер с 2 нощувки в хижа Пещерняка, Луковит.

Дати: 30,31.10-01.11.2023г. Цена: 280лв.


Цената включва: транспорт, 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда и 2 вечери в хижа Пещерняка, водач, входове, атракциони в програмата, застраховка.
Цената не включва: Разходи от личен характер.

Дати: 30,31.10-01.11.2023г.
Цена: 280лв.

Цената включва: транспорт,2 нощувки,2 закуски,2 обяда и 2 вечери в хижа Пещерняка, водач, входове,атракциони в програмата,застраховка.
Цената не включва: Разходи от личен характер.

Описание:

1 Ден
Посещение на Пещерата Съева дупка с беседа за пещерите и приключение в Парк „Ледница“, където ще се катерим по алпийска стена и на въжена градина.

2 Ден
Поход до местност „Задънен дол“ , до който се стига по тесни каменни пътечки, дървени мостчета и величествени гледки спиръщи дъха.
Посещение на пещерата „Проходна“, известна още, като „Божиите очи“, от където ще се отправим към Скален манастир Св. Марина построена през 13 век в самата скална ниша.
Почти през цялото време ще се движим през горичка, преминавайки сякаш по килим от циклами в близост до р. Искър.

3 Ден
За последния ден сме запазили атрактивна разходка с лодка по река Златна панега, където ще се насладим на величествени скални образувания и откоси, прекрасни багри на есенната растителност, местообитания на лебеди, диви патици, чапли, бухали и защитения скален орел.
На връщане ще се разходим по живописната Еко пътека с множество дървени мостчета, заслони и беседки, където ще обядваме и поиграем, а по-късно се отправяме обратно към София.

Програмата се променя само при непредвидени метеорологични условия, като се включва посещение на обекти на закрито.

Споделете тази страница!