СКИ / БОРД

Уважаеми клиенти, за съжаление всички места за ски училище по време на обявената извънредна ваканция са ЗАЕТИ и всички групи са попълнени!!!

Ски/сноуборд

Процес

Уважаеми клиенти, ски сезона продължава до края на месец Март и ако има условия за ски и през Априлската ваканция*!!!

 Типичният ски и сноуборд ден в RIN започва с много усмивки и позитивна енергия сред деца и инструкторите. RIN спорт е училище, което държи на това всеки един ден на детето Ви прекаран в него да е пълноценен и изпълнен с приключения, креативност и позитивизъм като последно, но не на последно място е да приключат деня въодушевени и развълнувани от опита и забавлението, които са натрупали на ски и сноуборд занятията си. Най-важното за нас е децата да се чувстват уверени във възможностите си. В началото на деня минаваме през типичния си маршрут през София между 8:00 и 9:00 часа. След пристигането на автобусчето на RIN, на така изпълнената с красота и свеж въздух писта Ветровала, намираща се на точно 12 завоя от познатата на всички спирка „Златните мостове“. Придружени от своите инструктори, децата се настаняват в уютната, топла и заредена с горещ билков чай хижа на RIN, където биват оборудвани с предназначената им екипировка и енергия за пълноценни знания.


*Ако по време на Априлската ваканция няма условия за ски, заниманията ще се провеждат по програмата ни „Пролет-Есен“, която можете да видите ТУК!