Плуване

Плуване

Плуване

„РИН-СПОРТ“ развива плуването от своето основаване. Плуването е основна професионална сфера на обучение в RIN Sport. Нашето обучение е както за ученици, така и за организирани групи от детски градини. Усвояването на този спорт гарантира здраво и пълноценно развитие в ранна възраст.

Детайли


На всички са известни ползите от заниманията по плуване. Едни от основните функции е укрепването на организма на подрастващите ,възпитание на морални и волеви качества, психическо разтоварване и решаване на много личностни проблеми,приобщаване на децата и развитие на техните комуникативни умения.

Основна цел на обучението по плуване в „РИН-СПОРТ“ е усвояването на четирите стила по плуване,както и запознаване на учениците с  основите на спортната тренировка. Методиката използвана в „РИН-СПОРТ“ за обучение по плуване отговаря на най-новите тенденции в този спорт,а също така е съобразена с възрастовите особености  и голямата натовареност на децата в училище. Треньорите са високо квалифицирани специалисти и със своя богат опит и разбиране, превръщат обучението по плуване в едно невероятно изживяване за  децата.

Плуването се провежда през периода на учебната година на учениците от началото на месец Октомври до края на месец  Май в две възрастови групи – 4-6 години-детски градини и  7-12 години-ученици. Заниманията са два пъти седмично. Групите се събират по предварително уговорен маршрут, а уроците се провеждат в новият и съвременен център на „Овергаз Арена“ в частно училище „Българско школо“ в Mладост 2. Заниманията по плуване са между 30-60 минути в зависимост от възрастта и подготовката на плувците. Връщането става по същите спирки от маршрута.

Обучението по плуване в RIN може да започне, както от ранна детска възраст, в която изграждането на правилна двигателна култура и закален организъм са от изключително значение, така и до по-късен етап от професионалното развитие на състезатели с републикански и международни отличия.

Заявки за организирано групово обучение от училища и детски градини може да правите чрез запитване през електронната ни форма. Или да запишете деца към сформираните действащи групи,възрастова група 7-12 години и по-големи.

График Плуване

РИН-СПОРТ съвместно с ПК“Славия“ организира занимания по плуване за напреднали и начинаещи, 2 пъти седмично от началото на месец Октомври до края на месец Май.

Заниманията се провеждат в плувен басейн  „Овергаз Арена“ кв. Младост с включен транспорт от учебното заведение до басейна и обратно. Обучението на групите е по 6-8 деца и се води от високо квалифицирани треньори.

Графика за организирано обучение на възрастова група 4-6г., се определя от съответната детска градина. Повече информация можете да видите в ЗАПИСВАНЕ ЗА ПЛУВАНЕ 4-6Г. 

График на заниманията с транспорт 7-12г.

Дни Понеделник/Сряда Вторник/Четвъртък
Сутрин 10.00-12.00ч 10.00-12.00ч
След обяд 12.00-14.30ч. 12.00-14.30ч.
След обяд 15.00-17.30ч 15.00-17.30ч

График на заниманията без транспорт 7-12г. Плувен комплекс „Овергаз Арена“

Дни Понеделник/Сряда Вторник/Четвъртък
Сутрин 8.30-9.30ч. 8.30-9.30ч.
След обяд 13.00-14.00ч. 13.00-14.00ч.
След обяд 15.30-16.30ч. 15.30-16.30ч.

Необходима екипировка: бански,джапанки,хавлия,плувни шапка и очила.

КОНТАКТИ за информация и записване:

  • 0888816597 – Николай Чальов – треньор плуване
  • 0887321129 – Румяна Чальова – организатор групово обучение

Цени за възрастова група 7-12г.

Цена на  посещение Едно дете Братя и сестри
Транспорт,обучение,вход за басейна 25 лв 20 лв
Обучение+карта Мултиспорт/без транспорт/ Притежателите на карта Мултиспорт ползват 5лв отстъпка от дадените цени Притежателите на карта Мултиспорт ползват 5лв отстъпка от дадените цени

Цени за възрастова група 4-6г.

Заниманието е между 30 и 45 минути според нивото и възрастовите особености на децата. Групите са между 6 и 8 деца в група.

Такса 8 посещения Такса 4 посещения
БЕЗ транспорт 160 лв БЕЗ транспорт 80 лв
С транспорт 240 лв С транспорт 140 лв
  • Цената включва: вход за басейна, обучение и придружител.
  • Месечната пакетна такса се внася предварително.
  • Отстъпка за братя и сестри 10%
  • При отсъствие, заниманието не се губи, когато родителя е уведомил предварително,само по основателна причина.
  • Заниманията започват от месец Октомври и ще продължат за периода на заявката на детската градина или учебно заведение.
  • Заниманията по плуване ще се провеждат при минимална бройка от 12 деца.

Необходима екипировка: бански,джапанки,хавлия,плувни шапка и очила.

КОНТАКТИ за информация и записване:

  • 0888816597 – Николай Чальов – треньор плуване
  • 0887321129 – Румяна Чальова – организатор групово обучение

Записване


Записването става по телефона или онлайн, като при онлайн записване се свържете с нас за потвърждение.

ГалерияВижте всички снимки от галерията ни Плуване ТУК>>